•  

WĘDZARNIE na gorąco i na zimno

Wedzenie to „proces konserwowania żywności, który pozwala na konserwacje żywności (na przykład modyfikacja składników białkowych poprzez wedzenie).
Wedzenie może „być przeprowadzane na zimno (12-35 ° C) , na gorąco (50-85 ° C) : Modyfikacja składników białek i niszczenia drobnoustrojów) lub pośredniej temperatury (35-50 ° C: aktywacja enzymów endogennego i skruszania produktu)
 - 22%
Made in Italy

ZAKUPY BEZPIECZNE

Strona pewna 100 %

Przesyłka szybka

Dotrzemy do ciebie wszędzie

KUPUJ U NAS

Oszczędzaj twój czas

DZWOŃ do nas

Tel. +39 0464 670619
Kom. +39 348 2324125
Agritech Store
Informacje potrzebne
Newsletter
Zapisz się bezpłatnie do naszego newslettera
Social network
Portali
© Agritech Store - CIT IT02116650223